در گفت وگو با هم پیما اعلام شد

صرفه جویی 250 میلیون یورویی با ساخت 68 شناور در داخل

صرفه جویی 250 میلیون یورویی با ساخت 68 شناور در داخل

به گزارش هم پیما رئیس دبیرخانه شورای عالی صنایع دریایی کشور  اعلام نمود: با ساخت 68 فروند شناور که از سال قبل شروع شده و اکنون نیز از طرف صنایع داخلی در حال انجام می باشد، 250 میلیون یورو صرفه جویی ارزی داشته ایم چونکه خارجی ها این دستاوردها را به ما نمی دادند.



سیامک سید مرندی در گفت و گو با ایسنا با اشاره به این که ایران تحت شدیدترین تهدیدها و تحریم های ظالمانه در سالهای قبل قرار گرفته است، اظهار نمود: در طول این مدت و با وجود انتشار ویروس کرونا، باتوجه به دستاوردهای بسیار خوبی در زمینه صنایع و حمل و نقل دریایی رسیده ایم که با تلاش پژوهشگران جوان ایرانی صورت گرفته است و در دوازدهمین نمایشگاه بین المللی صنایع دریایی و دریانوردی کیش رونمایی خواهد شد.

وی اضافه کرد: بعنوان مثال در زمینه قوانین و دستورالعمل های بین المللی، الزامات جدیدی در زمینه سوخت شناورها به تصویب رسید و برای همه کشورها لازم اجرا شد. برمبنای آخرین قوانین ابلاغ گردیده شناورهایی که در آبراه های بین المللی بخواهند، فعالیت کنند باید از سوخت کم سولفور استفاده کنند و در نگاه اول با وجود به کم بودن وقت و کم کاری که در گذشته از طرف برخی دستگاهها دراین زمینه صورت گرفت، اقدامات مناسبی انجام شد و کار بزرگی دراین زمینه توسط سازمان بنادر و دریانوردی، وزارت نفت، کشتیرانی ها، نفتکش و غیره انجام شد و اگر این اتفاق نمی افتاد مجموعه کشور با مشکل مواجه می شد و نمی توانستیم در آبراه های بین المللی فعالیت نماییم.

رییس دبیرخانه شورای عالی صنایع دریایی کشور افزود: عدم ورود شناورها به برخی بنادر هم مطرح شده بود که با ورود سازمان بنادر و سایر ذینفعان در دولت و وزارت خارجه این مشکل نیز حل شد.

ساخت ۶۸ شناور به ارزش ۲۵۰ میلیون یورو

سید مرندی افزود: در حوزه ساخت کشتی نیز نزدیک به ۶۸ فروند شناور را با مبلغی معادل ۲۵۰ میلیون یورو در دوران شیوع ویروس کرونا با سفارش سازمان بنادر به صنایع داخلی و سازندگان داخلی منتقل کردیم و اکنون این شناورها درحال ساخت است که کار بسیار بزرگی بشمار می رود.

وی با اشاره به برگزاری نمایشگاه بین المللی صنایع دریایی و دریانوردی کیش از بیستم تا ۲۲ بهمن ماه در جزیره کیش، اظهار نمود: از طرف دیگر فناوری های جدیدی مانند فناوری شناورهای خودران، تولید موتورجت های ساخت داخل و غیره همچون دستاوردهایی است که در کیش به معرض نمایش گذاشته می شود. این توانمندی ها همچون دستاوردهایی است که خارجی ها در طول سالهای قبل، آنها را از ما دریغ کرده و خودمان دراین زمینه خودکفا شده ایم. هم اکنون نیز موتور جت های تولید انبوه شده از طرف سازمان صنایع دریایی توسط شناورهای نظامی درحال استفاده و بهره برداری است.

رئیس دبیرخانه شورای عالی صنایع دریایی کشور اعلام نمود: حمایت های مختلفی از طرف دستگاه های مختلف برای شرکت های دانش بنیان در نظر گرفته شده است که می توان به تسهیلات بانکی، ورود مستقیم به تولید انبوه و با ترک تشریفات و غیر اشاره نمود.

سیدمرندی با اعلان اینکه صنایع دریایی یکی از با اهمیت ترین بخش های کشور است، اعلام نمود: با وجود صنعتی بودن ایران و این که مرزهای خاکی بسیاری داریم، امکانات و پتانسیل های دریایی مان بسیار بیشتر است و در زمینه های صنعتی، گردشگری و اقتصاد دریا محور که جزو سیاست های ابلاغی مقام معظم رهبری است، از توانمندی ها و پتانسیل های بسیار مناسبی برخورداریم که می تواند بعنوان یک افق مطلوب مورد توجه همه مسئولان و دست اندرکاران قرار گیرد.





منبع:

1400/11/13
22:51:14
5.0 / 5
597
تگهای خبر: ارز , بانك , تولید , جت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۸ بعلاوه ۳
هم پیما
هم پیما