مشکلی در سوخت گیری کامیون ها و خودرو های دیزلی نیست

مشکلی در سوخت گیری کامیون ها و خودرو های دیزلی نیست

به گزارش هم پیما سخنگوی شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی اظهار داشت: مشکلی در سوخت گیری کامیون ها و خودرو های دیزلی وجود ندارد.



به گزارش هم پیما به نقل از صداوسیما، فاطمه کاه ی با بیان این خبر اضافه کرد: الان بیشتر جایگاه های عرضه نفت گاز (گازوئیل) در سرتاسر کشور فعال است و یا به صورت آزاد و یا از راه سامانه هوشمند سوخت و به صورت سهمیه ای درحال خدمت رسانی هستند.
وی اظهار داشت: هم اکنون از ۴ هزار جایگاه موجود در کشور ۳۹۰۰ جایگاه به مدار بازگشته که از این تعداد در ۱۹۰۰ جایگاه به صورت آزاد و در ۲ هزار جایگاه از راه سامانه هوشمند و با استفاده از کارت، سوخت عرضه می شود.
کاه ی تصریح کرد: تنها تعداد معدودی جایگاه که در مناطق دور دست واقع شده اند هنوز وارد مدار نشده اند و در بیشتر جایگاه ها انواع فرآورده های نفتی شامل بنزین و گازوئیل عرضه می شود.


منبع:

1400/08/09
12:33:32
5.0 / 5
853
تگهای خبر: شركت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۳
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

هم پیما
هم پیما