معاون وزیر راه و شهرسازی خبر داد

برنامه راه اندازی ۳۰۰ مدرسه در شهرهای جدید

برنامه راه اندازی ۳۰۰ مدرسه در شهرهای جدید

به گزارش هم پیما معاون وزیر راه و شهرسازی اظهار داشت: طی سه سال قبل 200 مدرسه در شهرهای جدید تولید شده و برنامه ساخت 300 مدرسه دیگر در دولت سیزدهم در دستور کار است.


حبیب الله طاهرخانی در گفت و گو با ایسنا اظهار نمود: در دهه اخیر با ساخت و اجرای واحدهای مسکن مهر میزان جمعیت هدف در خیلی از شهرهای جدید به طرز قابل توجهی افزوده شد.
وی اضافه کرد: افزایش جمعیت و شتاب ساخت واحدهای مسکن مهر به شکلی بود که در برخی از شهرهای جدید، برنامه های توسعه شهر گرفتار مشکل شد و خیلی از شهرهای جدید خصوصاً در پیرامون کلانشهرها در حوزه برخی خدمات شهری گرفتار مشکلاتی شدند.
طاهرخانی با اعلان اینکه به دنبال گسترش واحدهای مسکن مهر یکی از با اهمیت ترین کمبودها خدمات آموزشی بود، اشاره کرد: ساخت و توسعه مدارس در سالهای اخیر بسیار اهمیت پیدا کرد و نهضت مدرسه سازی بعنوان یکی از رویکرد های اساسی شهرهای جدید در دستور کار قرار گرفت.
معاون وزیر راه و شهرسازی اشاره کرد: تحقق عدالت اجتماعی یکی از راهبردهای اساسی در برنامه ریزی توسعه شهرهای جدید است. تمرکز اصلی در ساخت مدارس در شهرهای جدید، در محدوده های مسکن مهر بوده که از سرانه های پایین تری در شاخص فضای آموزشی برخوردار بودند.
به گفته طاهرخانی، از با اهمیت ترین اقدامات صورت گرفته دراین زمینه می توان به ساخت ۲۰۰ مدرسه در شهرهای جدید در سه سال اخیر اشاره نمود که نیاز به مراکز آموزشی در وضعیت فعلی را برطرف ساخته است.
مدیرعامل شرکت عمران شهرهای جدید اظهار داشت: ساخت مدارس برای جمعیت آتی در شهرهای جدید نیازمند تداوم است که برنامه راه اندازی ۳۰۰ مدرسه دیگر در شهرهای جدید تا اختتام دولت سیزدهم تدوین شده که اکنون حدود ۴۰ مدرسه در این شهرها درحال ساخت است.
وی تصریح کرد: فراتر از ساخت مدارس، شرکت عمران شهرهای جدید به دنبال گونه های مترقی تری از مدارس همچون مدارس اجتماع محور است که هم از کالبد و معماری جذاب تر و هم آموزش مشارکتی برخوردار باشند تا کیفیت آموزشی در این شهرها بهتر از دیگر شهرها باشد.
مدیرعامل شرکت عمران شهرهای جدید اظهار داشت: راه اندازی مدارس اجتماع محور در شهرهای جدید یکی از ارکان مهم ساختار اجتماعی در محلات خواهد بود که بی گمان شروع کارهای این مدارس، محور تحولی ساختاری در امتداد تحقق رویکرد محله محوری و گامی بهادار جهت راه اندازی واحدهای مربوط به سلامت، امور ورزشی، تفریحی، آموزشی، فرهنگی، مذهبی، هنری و کتابخانه ها در مقیاس محله خواهد بود.
طاهرخانی اظهار نمود: این مدارس با هدف اجتماع سازی محلی، ارتقاء فرهنگی ساکنین و بالا بردن سطح مشارکت مردم در اداره محله بوسیله به کارگیری توانمندی ها و ظرفیت های مادی و معنوی شهروندان، افزایش اعتماد و ارتباط مردم با مجموعه مدیران شهری، ایجاد و تقویت اتحاد و همدلی و استفاده حداکثری از ظرفیت های محلی و مردمی با ارائه خدمات به گروههای مختلف کودکان، زنان، سالمندان با اجرای برنامه های متنوع توانمندسازی در غالب مراکز کار آفرینی در امتداد رونق اقتصاد محلی ایجاد می شوند.
مدیرعامل شرکت عمران شهرهای جدید، افزایش کارهای مختلف فرهنگی، اجتماعی، رفاهی مربوط به رده های سنی ساکنین را در پیش گیری از لطمه های اجتماعی، تحکیم بنیان خانواده و افزایش کیفیت زندگی در شهرهای جدید موثر دانست و اظهار داشت: راه اندازی این مدارس سبب ارتقای سطح زندگی در شهرهای جدید خواهد شد.
وی در این خصوص خبر داد: تا حالا تعداد ۷ مدرسه اجتماع محور در شهرهای جدید پردیس و هشتگرد درحال بهره برداری هستند و مدارس دیگری نیز در سایر شهرهای جدید درحال طراحی و راه اندازی هستند.
طاهرخانی ابراز امیدواری کرد با تداوم نهضت مدرسه سازی در هرهای جدید بتوان برای دانش آموزان عزیز شهرهای جدید، از یک سو، سرانه های بالای فضای آموزشی فراهم نمود و از طرف دیگر، خدمات آموزشی و پرورشی کارآمدی را ارائه داد تا نسلی از نیروهای خلاق ساخته شوند که بتوانند نقشی جدی در ساختن آینده ایران اسلامی ایفا کنند.




منبع:

1400/07/22
12:56:54
5.0 / 5
640
تگهای خبر: آموزش , توسعه , جت , خدمات
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۱ بعلاوه ۳
هم پیما
هم پیما