ثبت شركتهای تعاونی الكترونیكی شد

ثبت شركتهای تعاونی الكترونیكی شد

به گزارش هم پیما معاون وزیر کار ضمن اشاره به امضای تفاهمنامه مشترک میان وزارت تعاون و سازمان ثبت اسناد و املاک کشور، از برگزاری مجامع تعاونی ها و ثبت شرکتهای تعاونی به شکل الکترونیکی اطلاع داد.



به گزارش هم پیما به نقل از ایسنا، به دنبال امضای تفاهمنامه مشترک میان سازمان ثبت اسناد و املاک و وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، همکاری مشترک برای الکترونیکی کردن فرآیند های مورد نیاز فعالان بخش تعاون با هدف کاهش زمان، افزایش شفافیت و حذف اسناد کاغذی در دستور کار قرار گرفت.


آنطور که محمد جعفر کبیری، معاون امور تعاون وزارت کار گفته امکان استفاده تعاونی ها از دو سامانه جامع تعاون و ثبت شرکت ها تا شهریور ماه فراهم می شود و به صورت پنجره واحد در دسترس تعاونگران قرار می گیرد و بعد ازاین فرآیند ورود اطلاعات از درگاه خواهد بود.


به نقل از ایشان، از روز شنبه دوازدهم تیرماه و مصادف با روز جهانی تعاون، امکان پذیرش مدارک مجامع آنلاین تعاونی که از راه سامانه جامع و هوشمند تعاون نسبت به برگزاری مجمع اقدام نمایند فراهم شده و مدارک مورد پذیرش ثبت شرکت ها قرار می گیرد.


به گزارش هم پیما به نقل از ایسنا، در سند تحول بخش قضایی که به امضای ریاست قوه قضاییه رسیده، الکترونیکی کردن همه فرایندهای اداری قوه قضاییه و سازمان ثبت اسناد و املاک که زیر مجموعه این قوه قرار دارد، در دستورکار قرار گرفته است.


با رویکرد جدید قوه قضاییه، سرعت تحولات در این بخش مثبت بوده و سامانه جامع و هوشمند بخش تعاون کشور در راه بهبود عرضه خدمات به فعالان بخش با هماهنگی سازمان ثبت اسناد و املاک در فرآیند تمام الکترونیکی تعاونی ها خدمات عرضه می دهد.


پیش از این معاون تعاون وزیر کار در گفت و گو با ایسنا، از برگزاری مجامع الکترونیک تعاونی ها برای نخستین بار در شهریور ماه سال قبل اطلاع داده و گفته بود بنا داریم در سال ۱۴۰۰ تعاونی ها مجامع خویش را به شکل الکترونیک برگزار و از مزایای آن استفاده کنند و امکان رتبه بندی آنها در سال ۱۴۰۰ را از راه این سامانه فراهم نماییم.


سامانه جامع هوشمند بخش تعاون یکی از اقدامات بزرگ و موثر وزارت تعاون در جهت شفافیت بود که امضاهای طلایی را از بین برد و سبب شد نظارتها در این بخش تا ۱۲ برابر بیشتر شود.


برگزاری مجامع تعاونی ها به شکل مجازی و الکترونیکی از راه سامانه جامع هوشمند بخش تعاون، دستاورد خوبی در بحث شفاف سازی و نظارت بر عملکرد مدیران و اعضای هیات مدیره تعاونی ها و تحقق دولت الکترونیک خواهد بود. کاهش مراجعات حضوری و کاهش زمان صدور مجوز یک تعاونی از ۷۰ روز به کمتر از ۱۰ روز همچون خصوصیت های منحصر به فرد سامانه جامع بخش تعاون است.


با امضای تفاهمنامه مشترک میان وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی و سازمان ثبت اسناد و املاک پس از این همه فعالیتهای تعاونی ها همچون تاسیس شرکت و تغییرات آن که تابحال به شکل دستی و کاغذی بوده طی یک فرآیند الکترونیکی در سامانه مشترکی ثبت و مجامع شرکت ها به صورت آنلاین و الکترونیکی برگزار می گردد.


به گزارش هم پیما به نقل از ایسنا، هم اکنون ۲۳۰ هزار شرکت تعاونی در کشور وجود دارد که با عنایت به تعداد اعضای آنها و همینطور شرایط کرونایی کشور، الکترونیکی کردن امور و برگزاری مجامع آنها به شکل مجازی و آنلاین اثرگذار و حائز اهمیت می باشد.





1400/04/10
13:44:35
5.0 / 5
593
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۳
هم پیما
هم پیما