اخطار گرمای شدید احتمال تخریب محصولات کشاورزی و گرمازدگی

اخطار گرمای شدید احتمال تخریب محصولات کشاورزی و گرمازدگی

به گزارش هم پیما، یک مقام مسئول سازمان هواشناسی ضمن اشاره به تداوم موج گرمای هوا در کشور اظهار داشت: این شرایط می تواند منجر به گرمازدگی، افزایش مصرف انرژی، صدمه به محصولات کشاورزی و آتشسوزی در مراتع و جنگلها شود.



صادق ضیائیان، رئیس مرکز ملی پیشبینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی کشور در گفتگو با خبرنگار مهر از افزایش محسوس دما در اکثر مناطق کشور و صدور اخطار زرد برای استان تهران در ایام آینده اطلاع داد و اظهار داشت: امروز (یکشنبه، ۲۹ تیر) بخصوص در ساعات بعدازظهر، در قسمتهایی از شمال استانهای آذربایجان غربی و آذربایجان شرقی، همینطور ارتفاعات شمالی البرز مرکزی، جنوب سیستان و بلوچستان، ارتفاعات هرمزگان و کرمان، وقوع رگبار و رعد و برق، وزش باد شدید موقت و در بعضی مناطق، خیزش گرد و خاک پیشبینی می شود.
وی ضمن اشاره به تداوم این وضعیت جوی در ایام آتی اظهار داشت: از فردا (دوشنبه، ۳۰ تیر) تا روز چهارشنبه (یکم مرداد)، آسمان اغلب مناطق کشور صاف خواهد بود و با عنایت به استقرار موج گرمایی، افزایش قابل ملاحظه دما در خیلی از نقاط مورد انتظار است.
ضیائیان افزود: طی پنج روز آینده، برخی مناطق نیمه شرقی، مرکز، جنوب غرب و استانهای واقع در دامنه های جنوبی البرز در بعضی ساعات با وزش باد شدید، خیزش گرد و خاک و کاهش کیفیت هوا روبرو خواهند شد.
رئیس مرکز ملی پیشبینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی کشور وضعیت جوی تهران را هم شرح داد و اضافه کرد: آسمان تهران امروز کمی ابری تا نیمه ابری همراه با وزش باد، گاهی افزایش ابر، وزش باد شدید و گرد و خاک پیشبینی می شود. حداقل دمای پایتخت ۲۸ و حداکثر آن ۳۸ درجه سانتی گراد خواهد بود.
وی ضمن اشاره به صدور اخطار زرد هواشناسی برای تهران اظهار نمود: این اخطار به دنبال ورود موج گرمای شدید تا روز چهارشنبه (یکم مرداد) صادر شده و شرایط جوی پیش رو، ماندگاری توده هوای گرم و افزایش نسبی دما در بعضی نواحی، بخصوص طی روزهای دوشنبه (۳۰ تیر) و سه شنبه (۳۱ تیر) را به دنبال خواهد داشت. این وضعیت در سطح استان تهران، بخصوص در مناطق جنوبی آن تاثیر گذار خواهد بود.
ضیائیان در انتها ضمن اشاره به نتایج این موج گرما اظهار داشت: افزایش مصرف حامل های انرژی، بالا رفتن شاخص اشعه فرابنفش (UV)، احتمال گرمازدگی برای افراد در معرض گرما، افزایش احتمال آتشسوزی در مراتع و جنگلها، افزایش نیاز آبی گیاهان و جانوران و احتمال صدمه به محصولات کشاورزی، تجهیزات صنعتی و وسایل نقلیه همچون نتایج محتمل است.

1404/04/29
10:28:37
5.0 / 5
14
تگهای خبر: كیفیت , محصولات
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۳ بعلاوه ۲
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

هم پیما
هم پیما