مدیركل راه و شهرسازی تهران خبر داد

قیمت مسکن ملی در قراردادها ثابت است

قیمت مسکن ملی در قراردادها ثابت است

به گزارش هم پیما، مدیرکل راه و شهرسازی استان تهران اظهار داشت: قیمت واحدهای نهضت ملی مسکن که قرارداد آنها سال قبل منعقد شده ثابت است و افزایش نمی یابد.


خلیل محبت خواه در گفت و گو با ایسنا اظهار داشت: امسال حتما در استان تهران ثبت نام جدید برای طرح نهضت ملی مسکن خواهیم داشت. این مساله به نظر وزارتخانه بستگی دارد اما ممکنست اردیبهشت سامانه ثبت نام باز شود.
وی درمورد قیمت واحدهای نهضت ملی مسکن اظهار داشت: قیمت برای قراردادهایی که سال قبل منعقد شده ثابت است و برمبنای آن کار را پیش می بریم. قراردادها قانونی می باشد و پیمانکاران باید مطابق آن واحدها را تحویل دهند. نرخ سال قبل برمبنای لیست بهای ۱۴۰۱ بود. امسال هم اگر قرارداد جدید ببیندیم برمبنای ۱۴۰۲ منعقد می شود.
محبت خواه اشاره کرد: قیمت واحدها بستگی به تعداد طبقات، امکانات، مشاعات و منطقه، متفاوت می باشد و نمی توان نرخ ثابتی را برای کل پروژه ها اعلام نمود.
مدیرکل راه و شهرسازی استان تهران با اشاره به تامین زمین برای ساخت مسکن اظهار داشت: امسال تمامی زمین هایی که برای طرح نهضت ملی مسکن احصا شده را تامین خواهیم کرد. اگر نیاز به تغییر کاربری و الحاق باشد اقدامات لازم را انجام می دهیم.
وی هم چنین درباره ی رفع تصرف از اراضی دولتی در تعطیلات نوروز اظهار داشت: از ۲۷ اسفند سال قبل تا ۱۳ فروردین ماه امسال، یگان صیانت از اراضی وزارت راه و شهرسازی در تمام شهرهای استان تهران در حالت آماده باش بودند که حدود ۷.۶ هکتار رفع تصرف از اراضی ملی صورت گرفت.
محبت خواه تصریح کرد: بخش قابل توجهی از تصرفات در شرق استان تهران، فیرزکوه، دماوند و حومه آن اتفاق افتاده بود. در مواردی دیوارکشی و راه اندازی بنا انجام شده بود که تماما رفع تصرف شد.




منبع:

1402/01/15
15:20:28
5.0 / 5
565
تگهای خبر: ساخت , مسكن
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۶ بعلاوه ۵
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

هم پیما
هم پیما