معاون توسعه روستایی رئیس جمهور:

ریشه خیلی از مشکلات کشور مدیریتی است

ریشه خیلی از مشکلات کشور مدیریتی است

خراسان رضوی معاون توسعه روستایی و مناطق محروم رئیس جمهور اظهار داشت: ریشه خیلی از مشکلات کشور به علت مسائل مدیریتی است.



سید امیر حسینی مدنی در جمع جهادگران دانشجوی اردوهای جهادی خراسان رضوی مستقر در شهرستان کوهسرخ اظهار داشت: سال جاری در شهرستان کوهسرخ و خراسان رضوی یکی از بزرگترین تشکل ها و تجمعات جهادی تحت عنوان قرارگاه عهد خدمت به راه افتاده است. انقلاب اسلامی مسیر فعالیتش را از ابتدا بر پایه مردم تعریف کرده بود. در واقع نرم افزار اصلی انقلاب حرکت و اتکا به مردم در همه عرصه هاست.

معاون توسعه روستایی و مناطق محروم رئیس جمهور بیان نمود: یکی از مصادیقی که مردم می توانند برای رفع مشکلات وارد عرصه شوند، حضور و مشارکت در چارچوب گروههای جهادی در مناطق محروم است. متأسفانه برخی مواقع در کشور به دست خودمان مبحث گروههای جهادی گرفتار صدمه می شود. حتی برخی می خواستند در روزهای نوروز کارکرد گروههای جهادی را زیر سؤال ببرند.

مدنی خاطرنشان کرد: کارکرد گروههای جهادی در مرحله اول برای خود ماست. اگر هر کدام از شما در آینده عهده دار سمتی شوید، به خوبی درد و مشکلات مردم را می فهمید. بدون شک با خودکار دست گرفتن کسی وزیر و فرماندار نمی گردد. از دل همین مردم است که کسانی فرماندار و... می شوند.

وی اظهار داشت: متأسفانه بر اساس آمایش های غلط در این کشور تصمیمات بسیار اشتباهی حتی برای کوهسرخ گرفته اند و بنابراین ظرفیت های منطقه و روستاها نادیده گرفته شده است.

معاون توسعه روستایی و مناطق محروم رئیس جمهور اضافه کرد: اگر حضور بین مردم و سفرهای استانی ریاست جمهور نبود، زمان زیادی نیاز بود تا مشکلات مردم را شناسایی نماییم.

وی با اشاره به اینکه ایران اسلامی کشوری ثروتمند است، اظهار نمود: علیرغم برخورداری از آب بسیار مطلوب در کوهسرخ اما این ظرفیت به صورت روان آب از منطقه خارج می شود و حتی راه ها و زیرساخت ها را هم تخریب می کند. این مورد نشان از نبود مدیریت است، نه فقیر بودن منطقه چون نتوانستیم از منابع موجود به درستی استفاده نماییم.

مدنی بیان نمود: گروههای جهادی قرار نیست تنها راه یک منطقه را راه اندازی کنند بلکه امیدبخشی که ایجاد می کنند، بزرگترین خدمتی است که به مردم مناطق مختلف کشور عرضه می دهند.

وی اظهار داشت: وظیفه گروههای جهادی نشان دادن مسیر و راه از ابتدا تا انتهاست. اگر این اتفاق بیفتد، به آن تمدن اسلامی که مدنظر رهبر معظم انقلاب است، خواهیم رسید.

معاون توسعه روستایی و مناطق محروم رئیس جمهور وضعیت راه های مواصلاتی، احیای بادامستان های کوهسرخ و قنوات، برقراری عدالت آموزشی، جبران کمبود مدرسه و... را از مهم ترین مشکلات و دغدغه های مردم کوهسرخ دانست و اظهار داشت: بطور قطع با اولویت در چند روستا پیگیر راه اندازی مدرسه خواهیم بود.

وی با ابراز تاسف از این که از ۲۵ هزار هکتار بادامستان کوهسرخ ۱۳ هزار هکتار آن از بین رفته، بر ضرورت استفاده بهینه از منابع آبی منطقه تصریح کرد و اظهار داشت: تلاش می نماییم سالن ورزشی روستای خضربیگ تکمیل شود و به سرانجام برسد.

مدنی افزود: بدون شک پیگیر ایجاد زنجیره گیاه پرارزش انغوزه و رونق صنعت فرش منطقه هم خواهیم بود. همینطور تلاش می شود ۶ زنجیره در ۲۸ روستای شهرستان شکل بگیرد و از طرفی برای رونق گرفتن گردشگری منطقه تلاش می نماییم.

مسئول جهادگران بسیج دانشجویی خراسان رضوی هم در این نشست اظهار داشت: دانشجویان بسیجی سال جاری رکورد ثبت نام اردوهای جهادی را شکستند، به صورتی که ۱۲۰۰ نفر در آن ثبت نام کردند.

محمود حق دوست اضافه کرد: هر چند انتظار بود پس از ۲ سال که از کرونا می گذرد، همه به سفر بروند اما شاهد استقبال بسیار دانشجویان از اردوهای جهادی بودیم.

وی اظهار نمود: علیرغم این که سال جاری برای برگزاری اردوهای جهادی در یک خلا محاسباتی قرار داشتیم و نمی دانستیم همانند سالهای گذشته می توانیم اردوهای جهادی را برگزار نماییم یاخیر، برنامه ریزی اولیه برای ح۲ور ۱۵۰ تا ۲۰۰ نفر در اردوهای جهادی استان انجام شد اما در نهایت ۱۲۰۰ نفر در این اردو شرکت کردند.

مسئول جهادگران بسیج دانشجویی خراسان رضوی اظهار داشت: با عنایت به ظرفیت منطقه کوهسرخ و استقبال دانشجویان در نهایت این افراد در ۲۲ روستا مستقر شدند و آغاز به خدمات دهی در بخش های مختلف پزشکی، فرهنگی و عمرانی کردند.

وی بیان نمود: دانشجویان رشته پزشکی در بخش های دندان پزشکی، بینایی سنجی، زنان و مامایی، پزشک عمومی، بهداشت دهان و دندان، واکسیناسیون کرونا، تیم سیار غربالگری فشار خون و قند خون و آموزش سالمندان عرضه خدمت نمودند.

حق دوست اظهار داشت: راه اندازی ۱۰۰ چشمه سرویس بهداشتی و حمام، ترمیم و مرمت قنوات، رنگ آمیزی مدارس، ترمیم چند منزل مسکونی و کمک به تکمیل سالن ورزشی روستای خضربیگ همچون اقداماتی است که طی مدتی که دانشجویان بسیجی در کوهسرخ مستقر خواهند بود، انجام می شود.

وی اظهار نمود: با عنایت به این که هشت روستای دهستان تکاب شهرستان کوهسرخ هیچ سالن و امکانات ورزشی ندارد، بنابراین سالنی را در این منطقه تکمیل خواهیم نمود.

مسئول جهادگران بسیج دانشجویی خراسان رضوی تصریح کرد: با عنایت به افزایش جمعیت با کمبود کلاس درس در کوهسرخ مواجه هستیم. همینطور بازماندگان تحصیل از دیگر مشکلاتی است که باید توجه ویژه ای شود.

بازدید از محور جاده ریوش به نیشابور، بازدید از بادامستان های شهرستان و سرکشی از خانواده شهید مدافع حرم احمد رضایی اوندری و همینطور بازدید از اقامتگاه بوم گردی بابانظر از برنامه های روز اول سفر معاون توسعه روستایی و مناطق محروم رئیس جمهور به شهرستان کوهسرخ بود.




1401/01/11
13:24:57
5.0 / 5
399
تگهای خبر: آموزش , ارز , توسعه , خدمات
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۸ بعلاوه ۲
هم پیما
هم پیما