مدیر كل امور بندری سازمان بنادر اعلام كرد

آخرین وضعیت رسوب كالا در بنادر بعلاوه جزییات

آخرین وضعیت رسوب كالا در بنادر بعلاوه جزییات

به گزارش هم پیما مدیر کل امور بندری سازمان بنادر و دریانوردی اظهار داشت: میزان رسوب انواع کالا در بنادر کشور حدود 7.1 میلیون تن گزارش شده است که حدود چهار میلیون تن آن کالاهای اساسی بوده و بندر امام خمینی (ره) در رتبه نخست از این نظر قرار دارد.



روانبخش بهزادیان در گفت و گو با ایسنا درباره آخرین وضعیت رسوب کالاهای کانتینری و غیر کانتینری در بنادر کشور اظهار نمود: هم اکنون میزان رسوب کالای غیر کانتینری در بنادر کشور ۷.۱ میلیون تن بوده و در این میان بیشترین رسوب کالا مربوط به بندر امام خمینی (ره) با چهار میلیون تن است. همین طور بندر شهید رجایی نیز با حدود ۲.۳ میلیون تن از نظر رسوب کالای غیرکانتینری در جایگاه بعدی قرار می گیرد.

وی اضافه کرد: میزان رسوب کالای کانتینری نیز ۸۵.۷ هزار TEU گزارش شده که بیش از ۶۹ هزار TEU در بندر شهید رجایی بعنوان با اهمیت ترین بندر کانتینری کشور و حدود شش هزار TEU نیز در بندر اما م خمینی (ره) وجود دارد.

مدیر کل امور بندری سازمان بنادر و دریانوردی همین طور درباره آخرین وضعیت رسوب کالای اساسی در بنادر کشور افزود: میزان رسوب کالاهای اساسی در بنادر نیز چهار میلیون تن گزارش شده است که بیشترین میزان آن در بندر امام خمینی (ره) با سه میلیون تن بوده و بعد از آن بندر امیرآباد با ۳۰۶ هزار و بندر شهید رجایی نیز با ۲۹۸ هزار تن نیز در رتبه های دوم و سوم قرار دارند.

بهزادیان اظهار داشت: کالاهای اساسی مورد نظر در بنادر عمدتا شامل گندم، جو، ذرت، سویا، برنج، شکر و روغن نباتی است. هم اکنون عملکرد بنادر کشور در زمینه کالای اساسی نیز محدود به واردات بوده و صادراتی وجود ندارد.

وی با اعلان اینکه شرایط تحریم و انتشار ویروس کرونا مشکلاتی را در زمینه کارهای بندری به وجود آورده است، اظهار نمود: سازمان بنادر و دریانوردی با پیش بینی مشکلات احتمالی، برنامه ریزی و توزیع منابع و تجهیزات توانسته مدیریت منسجمی را در زمینه پروسه واردات و توزیع کالای اساسی اعمال نماید و الان مشکلی دراین زمینه نداریم.

مدیر کل امور بندری سازمان بنادر و دریانوردی همین طور درباره آخرین وضعیت تخلیه و بارگیری بنادر کشور در ۱۰ ماهه امسال اظهار داشت: برمبنای آمارهای موجود هم اکنون کل میزان آمار عملکرد کالای غیرنفتی در بنادر کشور طی ۱۰ ماهه گذشته بیش از ۶۳ میلیون تن بوده و در بخش کالای نفتی نیز میزان تناژ عملکرد گزارش در همین بازه زمانی بیش از ۳۴.۴ میلیون تن است.

بهزادیان به کاهش تخلیه و بارگیری در بنادر اشاره نمود و اظهار داشت: علت اصلی کاهش تخلیه و بارگیری در بنادر کشور، کاهش جهانی تجارت کالا به سبب شیوع بیماری کرونا و موضوعات در رابطه با تحریم و ممنوعیت ورود و ردیف های کالا به بنادر است و بنظر می رسد با رفع تحریم ها و توقف شیوع ویروس کرونا عملکرد بنادر کشور نیز باردیگر افزایش پیدا کند.





منبع:

1399/11/28
21:24:54
0.0 / 5
1120
تگهای خبر: بندر , صادرات
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۳
هم پیما
هم پیما