كمبود منابع مالی برای راه اندازی مگا ICU بیمارستان امیرالمومنین اراك

كمبود منابع مالی برای راه اندازی مگا ICU بیمارستان امیرالمومنین اراك

هم پیما: مرکزی رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک از کمبود منابع مالی برای راه اندازی مگا ICU بیمارستان امیرالمومنین اراک آگاهی داد و بر ضرورت تامین منابع مالی لازم برای ساخت این مرکز تاکید نمود.


سید محمد جمالیان بیستم دی ماه در جلسه ستاد مدیریت بیماری کرونا در استان مرکزی بیان کرد: دانشگاه از ابتدا با عرضه ماسک در اماکنی غیر از داروخانه موافق نبود چون نظارت بر این مراکز کار سختی بود.
وی اشاره کرد: به هر حال باید امروز به فکر روز اختتام کرونا هم باشیم که مسلما در آن زمان با سرمایه گذارانی مواجه میشویم که با کاهش تولید و تقاضا مواجه می شوند.
وی با اعلان اینکه خرید ماسک برای دانشگاه باید از تولیدکنندگان دارای کد irc باشد، اظهار داشت: هم اکنون داروخانه ها بازدید شده اند، سه مرکز خلاف ضوابط عمل کرده اند که به تعزیرات معرفی گشتند. لازم است که تمام ماسک هایی که در اماکنی غیر از داروخانه عرضه می شوند توسط اصناف و سازمان صمت تحت نظارت قرار گیرند.
وی با اشاره به گشت مشترک با سازمان صمت، اضافه کرد: برای این گشت های مشترک دانشگاه امکان و نیروی لازم را ندارد و البته در حیطه وظایف دانشگاه هم نیست، اما موارد و الزامات لازم را به سازمان صمت اعلام نموده ایم.
جمالیان اضافه کرد: برگزاری هرگونه اجتماعات و مراسم ممنوع می باشد، البته برای برگزاری نمایشگاه ضوابطی لحاظ شده است و دانشگاه این ضوابط را کتبا به شرکت نمایشگاه های بین المللی استان اعلام نموده است.
رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک با اشاره به ساخت مگا ICU بیمارستان امیرالمومنین و کمبود منابع مالی در این راستا اظهار داشت: هزینه راه اندازی این مرکز ۲.۵ میلیارد تومان است و قرار شد که از محل دیگری تزریق شود، اما شورای نظارتی استان مباحثی را مطرح کرده که لازم است ستاد کرونا مجوز لازم را باتوجه به اهمیت موضوع صادر کند.
به گزارش هم پیما به نقل از ایسنا، سرپرست معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک نیز با ارائه جزئیات شیوع بیماری کرونا از اسفندماه ۹۸ تا ۱۹ دیماه ۱۳۹۹ بیان کرد: در اسفندماه پیک اول بیماری را شاهد بودیم که در اردیبهشت ماه تحت کنترل قرار گرفت.
دکتر علی علیمحمدی با اشاره به آغاز پیک دوم از خردادماه ۹۹، اظهار داشت: پیک سوم از هفته دوم و سوم شهریورماه شروع شد و تا اواخر آبانماه نیز ادامه یافت و در هفته اول و دوم آذرماه به سبب اعمال محدودیت ها و تعطیلی ها بیماری سیر نزولی به خود گرفت.
وی اشاره کرد: نقطه اوج بیماری در زیرمجموعه دانشگاه علوم پزشکی اراک که البته استان هم از این الگو تبعیت می کرد، مربوط به هفته سوم آبانماه می شود.
علیمحمدی با تاکید بر اینکه هفته گذشته استان مرکزی بهترین شرایط را از نظر مرگ و میر ناشی از بیماری کرونا از اسفندماه ۹۸ تا حالا پشت سر گذاشته است، اظهار داشت: در هفته گذشته ۳۸۱ مورد مثبت در استان مرکزی شناسایی شده است که نسبت به هفته دوم دی ماه با ۳۹۰ مورد مثبت، شاهد کاهش دو درصدی موارد مثبت و مبتلاشدن به کرونا هستیم.
وی با اعلان اینکه ۳۸ مورد بستری در استان به ۴۸ مورد رسیده است که حاکی از افزایش شمار موارد بستری در ساوه و خمین است، اضافه کرد: در موارد سرپایی نیز ۳۵۲ مورد در هفته دوم دی ماه به ۳۳۵ مورد در هفته سوم رسیده است که نشان از کاهش ۵ درصدی موارد سرپایی دارد.
علیمحمدی با اعلان اینکه ۲۱۸ مورد سرپایی در شهرستان های زیرمجموعه دانشگاه علوم پزشکی اراک به ۱۹۹ نفر و، ۱۰۵ نفر در دانشگاه علوم پزشکی ساوه به ۱۰۰ نفر رسیده است، اما ۲۹ مورد سرپایی در خمین به ۳۶ مورد افزایش یافته است، اظهار داشت: موارد فوتی دراستان در هفته گذشته نسبت به هفته دوم دی ماه ۵۰ درصد کاهش یافته است، بطوریکه ۳۶ مورد فوت به ۱۳ نفر رسیده است. در شهرستان های تابعه دانشگاه علوم پزشکی اراک موارد فوتی ۳۹ درصد، در ساوه ۶۷ درصد و در خمین ۱۰۰ درصد کاهش داشته است.
سرپرست معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک افزود: تا حالا ۳۲۴۳ تست سریع انجام شده است که ۴۱۷ مورد مثبت در جریان این تست ها شناسایی شده است.




منبع:

1399/10/20
19:35:44
0.0 / 5
1016
تگهای خبر: تولید , جت , ساخت , شركت
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۳ بعلاوه ۵
هم پیما
هم پیما