محجوب: چاره مشكل مسكن مالیات بر خانه های خالی است
هم پیما: نماینده مردم تهران در مجلس اظهار داشت: وضعیت معیشتی كارگران، كشاورزان، بازنشستگان، حقوق بگیران و همه آنها كه مستمری های كوچك از نهادهای حمایتی دریافت می كنند به خصوص در نوبت مانده ها برای دریافت حمایت ها، سخت و دشوار است.
به گزارش هم پیما به نقل از ایسنا، علیرضا محجوب در نطق میان دستور امروز (دوشنبه) مجلس، اظهار داشت: امیدواریم حج ابراهیمی درسی برای همه ما باشد كه دنیا پرستی ها را قربانی نماییم و به یاد فقیران و بی چیزان باشیم.
عضو فراكسیون امید مجلس با اشاره به وضعیت اقتصادی اقشار حقوق بگیر، اظهار داشت: بیایید یك لحظه خودمان را جای اقشاری كه ندارند و سفره هایشان خالی است بگذاریم. آنان در به در دنبال مسكن اجاره ای هستند، كسانی هستند كه در یك اتاق ۱۲ متری زندگی می كنند در عوض افرادی هستند كه در پنت هاوس ها و قصرها زندگی می كنند، این وضعیت جای سوال ندارد؟
عضو فراكسیون امید مجلس اشاره كرد: اعلام وجود یك مشكل در بخش مسكن سبب حل شدن آن نمی گردد بلكه چاره رفع مشكل مسكن تدابیری مانند مالیات بر خانه های خالی را می طلبد كه هیچ گاه تا امروز اجرا نشده و البته معلوم است كه صدای ثروتمندان از صدای ضعفا قوی تر است. امروز حقوق پرداختی به كارگران، كشاورزان، بازنشستگان و كارمندان حتی كفاف هزینه سفره آنها را نمی دهد چه برسد به اجاره مسكن و هزینه مدرسه و تحصیل و هزینه های مختلفی كه هر روز بر آنها بار می شود.
نماینده مردم تهران در مجلس اظهار نمود: وضعیت معیشتی بازنشستگانی كه همسان سازی برای آنها اجرا نشده روز به روز بدتر می شود و صدای آنها بلندتر می شود. فراكسیون كارگری مجلس می خواهد كه به وضعیت معیشتی كارگران و بازنشستگان رسیدگی شود. خواهان اصلاح وضعیت مزدی در این شرایط هستیم. خواهان اصلاح وضعیت مستمری ها، مستمری بگیران، كارمندان، كارگران و حقوق بگیران هستیم. كارگران ساختمانی به سبب فقدان بیمه اذیت می شوند.
محجوب برگزاری انتخابات شورایاری ها در تهران را یك موفقیت بزرگ توصیف كرد و اضافه كرد: ۱۲ هزار و ۳۰۰ نفر كاندیدا و نزدیك به ۴۰۰۰ نفر در تهران انتخاب شدند كه به همه آنها تبریك می گوییم و آرزوی موفقیت داریم و از وزارت كشور، شهرداری تهران و شورای شهر تهران تشكر می كنم.
عضو كمیسیون اجتماعی مجلس خواهان تامین ۲۲ هزار معلم در مدارس شد و اضافه كرد: طبق آمار در مناطق ۱۵ تا ۲۲ خصوصاً در مناطق جنوبی تهران حدود ۲۲ هزار معلم كم داریم كه اگر جذب نشوند باید ۲۵۰ هزار ساعت حق التدریس پرداخت شود؛ علاوه بر این آمار حدود ۷۰ هزار كلاس درس كسری وجود دارد. آموزش و پرورش از همه دستگاهها ضعیف تر است. چرا شهرداری پنج درصد حق عوارض تفكیك و صدور پروانه را به آموزش و پرورش پرداخت نمی كند و دولت در بودجه یك ردیف خاص برای این وزارخانه اختصاص نداده است؟
منبع: هم پیما
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب