كار و اشتغال در هفته ای كه گذشت...

سال قبل چقدر شغل حفظ كردیم؟

سال قبل چقدر شغل حفظ كردیم؟

هم پیما: مهترین خبرهای این هفته حوزه كار به پرداخت ۴، ۰۰۰ میلیارد تومان تسهیلات به بنگاه های اقتصادی، مذاكره با اروپایی ها برای اعزام نیروی كار ایرانی، ممنوعیت بازنشستگی الزامی زنان و تشریح برنامه های هفته كارگر اختصاص داشت.



به گزارش هم پیما به نقل از ایسنا، این هفته معاون وزیر كار از مذاكره با چند كشور اروپایی همچون آلمان برای اعزام نیروی كار ایرانی اطلاع داد.
آنطور كه عیسی منصوری گفته اولویت اعزام با نیروهای فنی و رشته های گروه پزشكی است و متقاضیان اعزام به خارج می توانند به سامانه وزارت كار رجوع كنند.
معاون توسعه كارآفرینی و اشتغال وزیر كار اولویت اعزام را با نیروهای فنی و رشته های گروه پزشكی دانست و از متقاضیان اعزام به خارج خواست تا به سامانه وزارت كار رجوع كنند.
به قول وی خیلی از كشورهای آسیایی نظیر چین از نیروی كار ایرانی استقبال كرده اند و وزارت كار درصدد است برای آشنایی متقاضیان اعزام به خارج دوره های فشرده زبان خارجه برگزار كند.

هفته ای كه گذشت با آغاز هفته كارگر همراه بود. پنجم تا یازدهم اردیبهشت ماه هر سال با عنوان هفته كارگر نام گذاری شده كه امسال به علت برگزاری نشست های علمی یك روز زودتر شروع شده است.

برگزاری نشست وزیر كار با نخبگان مهارتی و استارت آپها، بازدید از یكی از بنگاه های سخت و زیان آور، برگزاری جشنواره امتنان از كارگران نمونه با حضور رئیس جمهوری، برگزاری سیزدهمین جشنواره نشان خدمت به قانون كار و چند نشست علمی همچون برنامه های پیش بینی شده در هفته كارگر است.

بر اساس پژوهش یك وب سایت استخدامی، افراد شاغل در شركت های بازرگانی بیشترین حقوق را دریافت می كنند و سطح تحصیلات افراد در بخش دولتی تأثیر بیشتری بر دستمزد آنها در مقایسه با بخش خصوصی دارد.
این هفته دبیركل خانه كارگر با انتقاد از عدم اجرای بخشنامه دستمزد سال ۹۸ در برخی از بخش های دولتی، اعلام نمود: در صورتیكه بخشنامه با سرعت اجرا نشود مجلس به رأی و قانون متوسل خواهد شد.
وی از همه دستگاه ها و سازمان ها خواست تا پیشتاز افزایش مزد باشند و با آن مقابله نكنند، چونكه این افزایش تنها بخشی از كاهش قدرت خرید مردم را جبران كرده است.
محجوب همینطور درباره بخشنامه اجبار زنان به بازنشستگی ۲۰ سال كه اخیراً از جانب برخی شركتهای زیرمجموعه شستا ابلاغ گردیده است، اظهار داشت: هیچ شركت و بنگاهی حق ندارد زنان را مجبور كند با ۲۰ سال سابقه بازنشسته شوند مگر آنكه بیمه شده خودش بخواهد و اجبار قانونی در این خصوص آن است كه كارفرما زمانی كه فرد از سن قانونی بازنشستگی گذشته باشد، می تواند اقدام نماید.

این گزارش میانگین دریافتی ها در سال ۱۳۹۷ را در رده كارشناس، ۲.۸ میلیون تومان، در رده مدیران میانی ۴.۱ میلیون تومان و در رده مدیران ارشد ۶.۲ میلیون تومان اعلام نموده است.

بر اساس نتایج این گزارش، تأثیر مدرك تحصیلی در بخش های دولتی بیشتر است در صورتی كه بخش های خصوصی تمایل بیشتری به مهارت گرایی و سنجش افراد بر اثر توانمندی نشان داده اند.

پرداخت ۴، ۰۰۰ میلیارد تومان تسهیلات به بنگاه های تولیدی خبر دیگری بود كه از جانب مدیركل پشتیبانی از مشاغل و بیمه بیكاری وزارت كار اعلام گردید.

به گفت وی سال قبل با حمایتهای مؤثری كه از ۱۸۴۱ بنگاه اقتصادی صورت گرفت حدود ۱۳۵۰ بنگاه مشكل دار رصد، پیگیری و موجبات تثبیت حدود ۳۵۰ هزار شغل فراهم گردید.

یاوری از تداوم اجرای طرح رونق تولید در سال ۹۸ اطلاع داد و اظهار داشت: این اعتبار از محل رونق تولید به منظور تثبیت اشتغال و بهینه كردن خطوط تولید و ادامه فعالیت بنگاه ها پرداخت شده و بنگاه هایی كه نیاز به بازسازی و نوسازی دارند و طرح های نیمه تمام با پیشرفت فیزیكی ۶۰ درصد از تسهیلات مذكور برخوردار می شوند.




1398/02/06
16:35:27
5.0 / 5
1536
تگهای خبر: اشتغال , توسعه , تولید , دستگاه
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۳ بعلاوه ۳
هم پیما
هم پیما