معاون بنیاد مسكن:

با این روند به زمان بندی بازسازی مناطق زلزله زده كرمانشاه نمی رسیم

با این روند به زمان بندی بازسازی مناطق زلزله زده كرمانشاه نمی رسیم

هم پیما: معاون بازسازی بنیاد مسكن كشور اظهار داشت: اگر بانك ها روند پرداخت تسهیلات به زلزله زدگان استان كرمانشاه را تسریع نكنند، به زمان تعیین شده برای آخر بازسازی نمی رسیم.


به گزارش خبرنگار ایسنا، عزیز الله مهدیان در جلسه ستاد بازسازی مناطق زلزله زده كرمانشاه كه امروز (30اردیبهشت) در استانداری كرمانشاه برگزار شد، اظهار داشت: برای اتمام عملیات بازسازی مناطق زلزله زده سقف زمانی مشخص شده كه باید دست به دست هم دهیم و كارها را پیش ببریم تا در موعد تعیین شده شاهد آخر بازسازی باشیم.
وی با اشاره به اینكه بانك ها در این مدت فعالیت و حجم كار زیادی داشته و زحمت فراوانی كشیدند، اضافه كرد: بانك ها برای پرداخت تسهیلات مورد نیاز زلزله زدگان باید بیش از ۶۰۰هزار عملیات بانكی انجام دهند.
مهدیان با تاكید بر ضرورت تسریع روند پرداخت تسهیلات از جانب بانكها، تصریح كرد: اگر این روند موجود ادامه داشته باشد پاسخگوی زمان تعیین شده بازسازی نخواهیم بود.
وی اظهار داشت: باید سرعت كار پرداخت تسهیلات دو برابر شود تا زمان از دست نرود.
مهدیان اظهار نمود: از جانب دیگر مردم هم نگران افزایش قیمت و رشد هزینه ها در جریان ساخت و ساز هستند و باید پول زودتر به دست آنها برسد.
معاون بازسازی بنیاد مسكن كشور یادآوری كرد: ۴۰ هزار مورد تسهیلات واحد احداثی، ۴۰ هزار وام معیشتی و ۶۰ هزار وام تعمیرات باید به زلزله زدگان پرداخت شود كه هر یك چندین مرحله دارد.
وی تعداد پرونده هایی كه تا كنون برای دریافت تسهیلات به بانك ها معرفی شده را حدود۹۰ هزار مورد اعلام نمود كه از این تعداد نزدیك به ۲۷ تا ۲۸ هزار مورد آن هنوز عقد قرارداد نشده است.
به قول این مسئول عمده مواردی كه عقد قرارداد نشده به ترتیب مربوط به بانك های مسكن، ملی، سپه، ملت، كشاورزی، تجارت و صادرات است.
مهدیان اظهار داشت: به غیر از حدود ۹۰ هزار موردی كه به بانك ها معرفی شده، تعدادی پرونده معرفی نشده هم داریم كه با احتساب آنها حدود ۱۰۵ هزار مورد پرداخت تسهیلات خواهیم داشت كه باید تعیین تكلیف شوند.
معاون بازسازی بنیاد مسكن اظهار داشت: اگر پرداخت این تسهیلات كه در دو بخش تعمیری و احداثی هستند انجام نشود، مردم هم كار را شروع نخواهند كرد.
وی مشكل دیگر پیش روی پرداخت تسهیلات بازسازی را به موقع آزاد نشدن اقساط تسهیلات دانست و تصریح كرد: گاهی بانك ها فقط چند سهمیه را در روز آزاد می كنند و تسهیلات به موقع به دست مردم نمی رسد.
مهدیان عدم پرداخت وام پیلوت خصوصا برای واحدهای تجاری و همینطور كندی روند پرداخت تسهیلات معیشتی را از دیگر مشكلات موجود دانست و خواهان همكاری بیشتر بانك ها در این خصوص شد.




1397/02/31
16:09:41
5.0 / 5
1650
تگهای خبر: بانك , مسكن
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۵ بعلاوه ۱
هم پیما
هم پیما